Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

3/A SINIF MÜZEMİZ

Şbt

6 ŞUBAT 2023'te KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ CANLARIMIZI ANDIK.

2023-2024 YILI BİRİNCİ YARI YILI TAMAMLANDI

OKUL VOLEYBOL ERKEK TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılının İlk Okul Aile Birliği ve Veli Toplantısı Yapıldı.

Ekm

OKULUMUZDA DEPREM VE TAHLİYE TABİKATI YAPILDI.

Eyl

Türk olimpik okçu Mete Gazoz, 2013 yılında milli takıma alındıktan sonra, olimpiyatlarda etkileyici başarılar elde ederek adını dünyaya duyurdu. Sporculuk hayatı boyunca pek çok zorlukla karşılaşan Gazoz’un en büyük başarısı, 6 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası’ndaki birinciliği oldu. Bu zafer, onun adının Türk okçuluk tarihine altın harflerle yazılmasını sağladı. Peki o, bu başarıyı nasıl elde etti? İşte Mete Gazoz’un başarısının ardında yatan temel başarı prensipler.

Eyl