İZCİ LİDER EĞİTİMİ BAŞVURUSU

ilimiz Eğitim kurumlarında Yeniden "izcilik"  faaliyetlerini başlatmak, İzci üniteleri kurarak ders dışı etkinlik faaliyetleri yürütmek amacı ile Öğretmenlerimizin İzci liderliği yeterliliğinin tespitine, Denklik belgesi alamamış olanların bilgisine, "İzci Lideri olmak ve faaliyetlerine ilk defa katılmak isteyenlerin başvurularına ihtiyaç duyulmuş ve ilgi yazımız ile duyurulmuştur.
 Ancak Bakanlığımız ile Türkiye İzcilik Federasyonu arasında yapılan 04 Ocak 2021 tarihli "Okullarda İzcilik Faaliyetleri İş Birliği Protokolü yenilenmesi sebebi ile süre, 04.06.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.
 Önceki yazımıza göre başvurusunu  yapamayan  öğretmenlerimizin belirtilen tarihe kadar ekteki formu doldurarak elden İzcilik İl Sorumlusuna göndermeleri gerekmektedir. Bu sebeple İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünüze bağlı resmi özel okul müdürlüklerine yazımızın duyurulması hususunda;
 Bilgilerinizi ve gereğini ivedilikle rica ederim.

Ömer COŞKUN
Vali a.
İl Milli Eğitim Müdür V.

EĞİTİME KATILMAK İSTEYEN ÖĞRETMENLERİMİZİN OKUL İDARESİNDEN EVRAKLARI İSTEMELERİ RİCA OLUNUR.

Yayın: 21.05.2021 - Güncelleme: 21.05.2021 11:24 - Görüntülenme: 176
Kaynak: https://amasya.meb.gov.tr/