ŞEHİT MUSTAFA BİLGİLİ'NİN BABASI RECEP BİLGİLİ'NİN OKULUMUZU ZİYARETİ VE SÖYLEŞİ

18 Şubat 2016 Perşembe günü Diyarbakır-Bingöl karayoluna hain teröristlerce yerleştirilen patlayıcının askerlerimizi taşıyan aracın geçişi sırasında  infilak ettirilmesi sonucu Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik ile erler Mustafa Bilgili, Mustafa Nerkis,  Kadir Görgülü, Recep Bodur ve Fatih Yeniay şehit olmuş;  saldırıda ağır yaralanan er Oğuz Arslan ise tedavi gördüğü GATA'da  kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Geçtiğimiz günlerde okulumuza adını veren  şehidimiz Mustafa BİLGİLİ'nin şehitlikteki kabri ziyaret edilmişti.

Öğrencilerimiz şehidimizle ilgili merak ettikleri soruları, ailesinden onunla ilgili güzel anıları dinlemek istediler.

Bu vesile ile Öğretmenler odasında yapılan söyleşiye katılan  şehit babası Recep BİLGİLİ öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Bize ayırdıkları vakit için şehidimizin babasına çok teşekkür ederiz. Ülke savunmasında canlarını feda ederek bizlerin huzur ve refah içinde vatanımızda yaşamamızı sağlayan şehitlerimize ve okulumuza ismini veren şehidimiz Mustafa BİLGİLİ' ye yüce Allahtan rahmet dileriz.

08-12-202108-12-202108-12-202108-12-202108-12-2021

Yayın: 08.12.2021 - Güncelleme: 08.12.2021 14:36 - Görüntülenme: 685